Open top menu
Μαγειρεύουμε με την ΙΚΕΑ τις Γεύσεις του τόπου μας στη Θεσσαλονίκη 15/05 και 16/05

Μαγειρεύουμε με την ΙΚΕΑ τις Γεύσεις του τόπου μας στη Θεσσαλονίκη 15/05 και 16/05

Ikea-thessaloniki

Οι «Γεύσεις του τόπου μας», μετά την περσινή τους επιτυχία, επιστρέφουν και πάλι στην πόλη της Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη της ΙΚΕΑ, εταιρείας του Ομίλου FOURLIS.

Θα μοιραστώ τον ενθουσιασμό μου με τους φίλους και φίλες από τη Θεσσαλονίκη, αφού θα βρίσκομαι κι εγώ εκεί! Συγκεκριμένα την Παρασκευή 15/05, θα μαγειρέψω δίπλα στον αγαπημένο σεφ Χριστόφορο Πέσκια και εννοείται σας περιμένω να τα πούμε από κοντά! Και όσους ξέρω και όσους δεν ξέρω!
Aλλά το ξεχωριστό αυτή τη χρονιά είναι ότι και κάποιοι που έχουν κληρωθεί θα έχουν τη δυνατότητα να μαγειρέψουν μαζί με τους σεφ!

Να σας πω ότι το πάρκινγκ του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει και πάλι την εκδήλωση η οποία, αυτή τη φορά, θα διαρκέσει 2 ημέρες: την Παρασκευή 15 Μαΐου με οικοδεσπότη τον Χριστόφορο Πέσκια και το Σάββατο 16 Μαΐου, με οικοδεσπότη τον Δημήτρη Σκαρμούτσο.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε ξεχωριστά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από τοπικούς παραγωγούς, όπως ζυμαρικά, προϊόντα ζύμης, μπάρες δημητριακών, σαλάτες, πιπεριές, μανιτάρια, κρασί, τσίπουρο και γλυκά. Από όλα αυτά οι διάσημοι σεφ θα εμπνευστούν και θα ετοιμάσουν με αυτά, μοναδικές τοπικές γεύσεις. Φυσικά θα έχετε τη δυνατότητα να τα γευτείτε!

Να μην ξεχάσω να πω ότι και φέτος η ΙΚΕΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Υπευθυνότητας, του Ομίλου FOURLIS, πραγματοποιεί παράλληλη δράση και θα διαθέσει το ισόποσο του 5% των εσόδων του καταστήματος ΙΚΕΑ Θεσσαλονίκη, από το Σάββατο 16 Μαΐου, για την υποστήριξη δημοτικών παιδικών και βρεφονηπιακών σταθμών της Θεσσαλονίκης με τη μορφή επίπλων και απαραίτητων ειδών. Αξίζει να σημειωθεί ότι, από την αντίστοιχη παράλληλη δράση των εκδηλώσεων «Γεύσεις του Τόπου μας» στη Λάρισα, τα Ιωάννινα και τη Θεσσαλονίκη που πραγματοποιήθηκαν το 2014, η ΙΚΕΑ διέθεσε είδη αξίας 26.000€.

Μπορείτε να πάρετε μια μικρή γεύση από το βίντεο εδώ.

Σημειώστε τις ώρες εκδήλωσης και ανυπομονώ να τα πούμε από κοντά!
Παρασκευή 15/5/15, 10:30 έως 20:00 & Σάββατο 16/5/15, 10:30 έως 18:30.

Athina Panou
Written by Athina Panou

Δεν υπάρχουν σχόλια, ακόμη.

Κάνε εσύ το πρώτο σχόλιο!

Leave a comment