Open top menu
Light cheesecake με ανθότυρο και φράουλες

Light cheesecake με ανθότυρο και φράουλες

Το τρέξιμο συνεχίζεται, γι’ αυτό και σας έχω σήμερα ένα πολύ γρήγορο γλυκό! Εντάξει μπορεί να μου πείτε ότι δεν είναι και τόσο γλυκό, αλλά τι να σας κάνω, ανήκει στην κατηγορία των light και πλησιάζει καλοκαίρι, οπότε μην έχετε παράπονο!
Άλλωστε είναι μια από τις συνταγές που έφτιαξα για το ένθετο μαγειρικής του περιοδικού “Έτσι Απλά” που κυκλοφορεί αυτό το μήνα στα περίπτερα! Και φυσικά είμαι πολύ happy ακόμα μια φορά! 
 
Cheesecake με ανθότυρο και φράουλες
Μερίδες: 2
Υλικά
250γρ. ανθότυρο
1 κουτ. σούπας άχνη ζάχαρη
4 μπισκότα τύπου digestive
6-7 φράουλες
Πολτοποιείτε στο μούλτι το ανθότυρο με την άχνη μέχρι να γίνει σχετικά λεία κρέμα. Θρυμματίζετε στο γουδί τα μπισκότα (ή στο μούλτι πριν βάλετε το ανθότυρο) να γίνουν σκόνη. Σε δύο μπολάκι μοιράζετε τα θρυμματισμένα μπισκότα και ρίχνετε από πάνω την κρέμα ανθότυρου. Καθαρίζετε τις φράουλες , τις κόβετε σε φέτες και μοιράζετε πάνω από το ανθότυρο.
Τιπ: Μπορείτε να προσθέσετε ½ κουτ. γλυκού κανέλα μέσα στην κρέμα ανθότυρου.
Athina Panou
Written by Athina Panou

Δεν υπάρχουν σχόλια, ακόμη.

Κάνε εσύ το πρώτο σχόλιο!

Leave a comment